Over ons

Persoonlijke en gerichte zorg. Daar maken wij het verschil.

SID is een kleinschalige zorginstelling waar aandacht, respect en een persoonlijke aanpak centraal staan. Juist doordat wij kleinschalig zijn, kunnen wij onze begeleiders gericht inzetten. Daardoor leren wij je goed kennen – en kunnen wij je nog intensiever begeleiden.

Wij begeleiden jongeren van
onzekerheid naar zelfstandigheid.

Onze belangrijkste motivatie? Jou je doel(en) laten bereiken. Samen, stap voor stap, het vertrouwen in jezelf herstellen. Zodat je weer met frisse moed op eigen benen kunt staan. Dat lukt vaak niet in één keer. Groeien doe je namelijk met pieken en dalen. Toch zul je zien dat je uiteindelijk – op eigen kracht – de top van de berg bereikt.

Het team van SID bestaat uit ervaren begeleiders die allemaal dezelfde werkwijze hanteren. Samen doen wij ons best om een veilige thuishaven te creëren – of dit nu bij jou thuis of bij SID is. Door onze specialisatie in jongeren met ASS, weten wij alles van rust, veiligheid en structuur. Wij werken volgens de methode van Geef me de 5. Bovendien zijn wij HKZ-gecertificeerd en SKJ-geregistreerd, wat inhoudt dat goede, kwalitatieve zorg bij ons op één staat. 

Wat wil je nog meer weten over SID?

Heb je vragen over ons aanbod of onze aanpak? Wij beantwoorden ze graag. Je kunt ons zowel telefonisch als per e-mail bereiken. Loop je vast bij het aanvragen van een indicatie? Ook dan kunnen wij je helpen. Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op